17 juny

Se abre el telón: Paca

Tinc intenció de crear escola ;) Tot fent conya vaig dient que, de gran, vull ser programadora d’acudits  animats.  I amb la conya, em vaig entrenant: ja en tinc quatre de programats. Tres són d’aquests tant idiosincràtics del teló i estan relacionats amb el cinema, i l’altre és un acudit d’infància que relaciona personatges històrics i iconografia.

El primer del teló el vaig programar amb Scratch i els protagonistes eren un hipopòtam volador i un dinosaure molt monos de la galeria d’Scratch. El segon acudit no és de tipus teló però és un acudit amb el que em pixava de riure quan era petita. Ara, recordant-lo, em fa gràcia veure que ja apuntava maneres vers la iconografia :)

El segon, el tercer i el quart els he programat amb Snap!, que és un Scratch però més potens. El tercer, que aquí presento, es titula “Se abre el telón: Paca” i, el quart, que publico en breu, es titula: “Se abre el telón: Truco”.  M’adono ara que, de moment, tots els acudits que he programat són en espanyol: coses del bilingüisme.

Se-Abre-El-Telon-Paca-tall

L’acudit dura uns 45 segons i pesa 1900 Kb. Vaig voler posar-ho tot en vector i, resulta, que si no tens la font (tipologia de lletra) instal·lada a l’ordinador, se’n veu una altra… Així que he passat els vectors amb text a .png per tal que es vegi sempre la font Chelsey Market, que m’agrada molt. El .png és millor format que el .jpg, que ja fa com angunieta… I si bé el .png no es veu tan nítid com el vector, almenys, es veu la font.

Els sons els haig de pujar en .mp3 perquè Snap! encara no m’accepta .ogg, que és el format equivalent però lliure. Aviam, crèdits:

Aviam si us agrada! :)

Ah! Per cert! Demà hi ha assemblea de la Universitat Lliure i penso proposar un taller d’Storytelling! #ULLE2016

Ai, ai, que em deixo una cosa important!

Resulta que m’he adonat d’on surt la meva imatge mental de la Paca: de la peli Kung Fu Sion! Hahahaha

A un article graciós es diu: “Villa Pocilga, el único barrio/patio de vecinos que se les resiste, gobernado con mano de hierro por una casera con rulos y camisón que da hostias como panes y fuma cigarrillos a pares.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *