21 oct.

Phoneblocks: Una idea brillant sembrada per Thunderclap


Al menys, a mi m’ho sembla. I no sóc l’única perquè, així ràpidament, demanaven 1000 followers al twitter i ja en tenen més de 1300. I el compte de @Phoneblocks només ha fet 10 tuits! El seu creador, Dave Hakkens, és un jove dissenyador “cum laude” holandès que es presenta al twitter dient: “Trying to make the world better by making things..”

Phoneblock és el seu darrer invent: un telèfon per mòduls, com les peces de lego. I ja ha passat pel Silicon Valley, on sembla que una empresa ja s’hi ha interessat. 
 
Com bé deia en Rodney, inventor i protagonista de Robots, “a cada necessitat, una solució”. Phoneblocks és una idea que, per fi, proposa posar remei a la bogeria de l’obsoletisme programatEls mòduls del telèfon permeten actualitzar o substituir allò que ja no funciona o volem ampliar. 

I, a través de Phoneblocks he conegut Thunderclap, una plataforma que permet disseminar idees i projectes arreu. Per fer-se sentir entre tant de soroll. Thunderclap proposa que presentis una idea i quants seguidors necessites per fer soroll. Si arribes al nombre que et proposa, sembren el teu missatge arreu. 

Algú té alguna cosa a dir? 

A Thunderclap, la idea de Phoneblocks demanava 900.000 seguidors. Ja en tenen gairebé 950.000…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *