09 juny

Oferta de treball

(Ull: aquesta entrada és del 2017 i aquesta oferta ja no és vigent) Els temps canvien i, amb ells, el mercat laboral. T’agrada aprendre coses noves i tens habilitat per transmetre el que aprens? Tinc una feina per a tu ;)

OFERTÓN

La cosa va d’impartir classes a una Acadèmia de Tecnologies Creatives de Castelldefels. Les classes, en principi, serien de programació, robòtica i fabricació digital (3D) per a infants i joves de 7 a 16 anys. En horari de tardes, de 16h a 20h. El sou depèn de l’experiència i formació: entre 600 i 1000 euros.

I no es necessita experiència i es dóna formació perquè és una feina de nova creació en el marc de la “4a Revolució Industrial”. Ara bé, es necessiten:

  • Certes habilitats, especialment en la transmissió de coneixement
  • Disponibilitat per formacions al juliol i començar al setembre-octubre

A més d’il·lusió i esperit crític ;)

Consulta el detall de l’oferta de treball

Consulta l’oferta en forma de projecte

IMPORTANT!
  1. Es prioritzarà per zona. Si ets de Castelldefels o rodalies del Baix Llobregat, millor. Suposo que tu també prefereixes treballar a prop de casa, no?
  2. Es duran a terme formacions al juliol i es vol obrir l’Acadèmia al setembre-octubre. I es demana compromís durant un any escolar.
  3. Es vol crear un bon equip transversal de personetes que tinguin il·lusió per transformar el món en el que viuen des de les tecnologies creatives.
BARRABUM!!!

Hi ha un boom de creació de centres i empreses que s’aventuren en aquest món de les tecnologies creatives però, desgraciadament, sóc testimoni que no tothom ho fa bé. Hi ha qui prioritza el contingut, la formació i el disseny ètic; però d’altres, van més a captar clients… I jo sóc de l’opinió que -així com va passar amb les cooperatives i les start-ups-, sorgiran una pila d’iniciatives que vendran molt fum de colors. I en ve una de molt grossa com per anar perdent el temps…

Sembla, però, que la Gemma, impulsora d’aquesta nova Acadèmia, ho vol fer bé. Així que tot el suport!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *