11 des.

Madagascar 2010: el meu diari de viatge

Al 2010 vaig tenir la sort de poder passejar per l’illa vermella amb el Seb i la seva família durant un mes. Va ser un viatge que no oblidaré mai. Madagascar és una illa gegantina amb una història sorprenent. 

 
Si et vols apropar a la història malgaix i a la seva cultura i costums, aquí deixo el tastet de la meva experiència. 

Madagascar és un lloc fascinant: no hi ha grans animals com lleons o elefants, però n’hi ha d’altres que no existeixen enlloc més del món: com els lèmurs i centenars d’altres bitxets com l’escarbat jirafa o el camaleó fulla, que podreu conèixer a través del viatge que us proposo. 
 
Parlo una mica de tot: primer, situar l’illa geogràficament, parlar de la seva història, bandera i costums: dels orígens i del destí de la seva població. També degustar plats i tradicions; una mica de flora, una mica de fauna…
 
Vaig tenir la sort que el tiet del Seb és guia turístic i vaig intentar retenir tot el que em deia…Com tinc mala memòria, vaig preferir posar-ho per escrit…
 
Espero que el disfruteu tant com jo…Va ser tota una experiència…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *