04 Jun

Gamification World Congress (II): Organització i publicacions

El Gamification World Congress organitzat al World Trade Center per l’Asociación Nacional de Gamification & Marketing Digital (ANAGAM) va tenir dos màxims responsables: Sergio Jiménez i José Carlos Cortizo. Haig de remarcar i agrair la impecable organització del congrés: tan per la qualitat dels ponents i les seves ponències com pel tracte rebut durants aquests tres intensos dies. 


Es va comptar amb un equip no només completíssim (fotògrafs, càmeres, regidors, intèrprets, ajudants, tècnics, presentadora, etc.) sinó també molt professionals: un luxe. Vaig trobar un encert fer servir un joc de llums per avisar als ponents del temps que disposaven: quan es passaven del temps els llums de la sala parpellejaven en vermell. Més bon sistema que els comptadors que es posen en algunes conferències, trobo…Gamification Power… ;)

A més de respectar els horaris i gestionar unes 600 persones, l’organització del congrés va fer ús de l’storytelling per dinamitzar la jornada de les ponències. Aprofitant la commemoració del llançament de l’Apol·lo XI que es va dur a terme al maig de 1969, durant tota la jornada del segon dia, les ponències van estar marcades pel caràcter èpic de l’expedició espacial: un petit pas per l’home però un gran salt per la humanitat. I aquesta és la metàfora, d’això anava el congrés: d’aconseguir, a través de la cultura del joc, millores qualitatives i quantitatives que traspassin fronteres, físiques i mentals

Per tot plegat, gràcies!

 

MITJANS DE COMUNICACIÓ, EXPERTS I VALORACIONS DELS PARTICIPANTS:

Fent una valoració general del congrés, ANAGAM destaca que al hashtag de les jornades #GWC14 s’han escrit gairebé 8000 tuits, generats per uns 900 usuaris diferents. Tot plegat, ha generat un impacte de 17 milions d’impressions. A Games for Business van fer un taulell de tuits pel hashtag del congrés, allà hi podeu trobar els tuits de tothom: els meus tuits són aquests. Ara faré un repàs a la premsa, als experts i a les valoracions dels participants. Si trobes a faltar algun article, t’animo a que me n’indiquis l’enllaç per actualitzar el post. 

Fem un repàs primer a la premsa: què en diuen del congrés internacional de gamificació?

 
Fem un repàs ara a les opinions d’alguns experts
 

Fem ara un repàs a les valoracions del congrés per part dels participants:

  • Remarcar, abans que res, el post d’una de les traductores del congrés, l’Aida. A l’article “El equipo G” parla de la seva experiència durant el congrés…Dóna gust llegir a persones apassionades de la seva feina, però sobretot, dóna gust veure quan les altres la valoren. Les dues traductores van fer una feina excel·lent!


En breu, el meu pròxim resum sobre la segona jornada del Gamification World Congress ;) 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *