Bcn2a2

BARCELONA: TU a TU

Del 2011 al 2016 vaig experimentar un projecte anomenat “Barcelona, Tu a Tu” (Bcn2a2). Havia estat llegint sobre escultures de la ciutat i volia compartir el que havia après, així que vaig fer diverses coses: escriure entrades al blog; i crear jocs i itineraris en format digital i amb diferents eines.

De l’aprenentatge de l’antic 2a2, neix al 2020 una nova manera de fer que no entén d’intermediaris sinó de suport Tu a Tu. El nou projecte se centrarà en revisar el contingut de “Barcelona: bellesa i oblit” i anar-lo adaptant per a ser imprès: primer en fulletons per capítol i, un cop tots revisats, es recopilaran en un sol text. I si la cosa desperta interès, potser es podria mirar de fer una impressió més bonica.

“Barcelona: bellesa i oblit” consta de petits capítols sobre el context i significat d’algunes escultures de la ciutat. I el repte personal és un exercici de constància: aconseguir revisar un capítol per mes a partir de febrer i fins al desembre del 2020.

Els capítols revisats i en format fulletó seran molt senzills i no duran imatges però informaran com arribar a l’enllaç del blog on sí hi ha imatges i enllaços que enriqueixen la lectura.