04 Gen

Aplicació sobre Cooperatives de Sants

Deixo unes captures de pantalla d’una aplicació sobre cooperatives de Sants que he fet en nom de @RecerSants, un petit grup de recerca del barri format per la Marta (@nenagamba), el Vàngelis (@VangelisVillar), l’Agus (@AgusGiralt) i jo mateixa. El grup és obert a aquells que vulguin participar-hi!

A l’app trobaràs dues rutes sobre cooperatives de Sants per fer a peu i informació sobre el barri i el grup de recerca: Articles, Llibres, Exposicions, Serveis i un munt d’informació que espero sigui un recull d’utilitat.

Descarrèga-la aquí en .apk / Si quan llegeixes .apk ets sona a xinès com a mínim, clica aquí.

De fet, és la meva primera aplicació i segueixo sense saber codi! Tot el codi que estic aprenent l’estic aprenent amb WordPress i l’editor d’HTML…I confesso que m’encanta i que, per poc que pugui, tinc la intenció de trastejar tot el que trobi que em pugui ser d’utilitat.

L’aplicació ha estat trastejada per alguns veïns de les Jornades de participació sobre Superilles i també per alguns Viquipedistes de proximitat, que són les personetes del barri que van vetllant per nodrir de contingut la Viquipèdia! T’animo a formar part d’ambdós grups!

Si vols trastejar l’app i entrar a formar part d’un projecte d’innovació tecnològicocultural que ha emprès el Ministeri d’Indústria del Govern Espanyol, t’animo a entrar al projecte Badge Culture, enregistrar-te i contactar-me a través de la plataforma per tal d’enviar-te l’aplicació i que la puguis instal·lar al teu telèfon. (Només per Android…)

Encara no està penjada enlloc i es pot millorar molt el tema del menú, que trobaràs que vols clicar la foto i no es pot…Tot allò que t’agradaria trobar-hi o que hi sobra..tot allò que t’agradi o no t’agradi gens…Si et ve de gust comentar-m’ho, envia’m un email i aviam si hi puc fer alguna cosa…Tinc poc temps però em sobra voluntat :)

Gràcies per llegir-me! Espero que t’agradi l’app! Jo m’ho he passat teta fent-la!

Una abraçada! ;)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *