06 Gen

Ai, ai…Canvi de Host

Suant la cansalada i creuant els dits per no carregar-me el blog…

Estic fent proves i no sé el que em faig :_)

Actualització del 25/01/15: Va una mica millor, la cosa. Començo a fer els meus primers passos amb WordPress. Si bé tenia un compte de feia temps, no m’hi vaig acabar d’engrescar perquè, en el seu moment ho vaig trobar complicat. Em va semblar més còmode Blogger i allà em vaig plantar. Tot d’una, tenia tres blogs: Gamifica’t, Paradoxes de la vida i Els meus MOOCs. Un per cosetes de jocs i gamificació, més divulgatiu; un per cosetes que faig i penso, més personal i l’altre pels MOOCs que anava fent. Ara, serà tot aquí ben endreçadet ;)

Pel blogspot de Gamificat vaig comprar el domini i, per manca de temps i coneixement, el potencial del domini va quedar relegat a un blog senzill amb enllaços als altres blogs. Mica en mica, però, he anat aprenent cosetes i, quan he tornat a provar WordPress, ho he trobat molt més senzill del que recordava. Si fins i tot estic toquetejant l’HTML i tot! Això del codi és realment una cosa fantàstica.

Html_NightHunter

Total, que com tinc el domini amb Cdmon, estic provant la plataforma de proves. Els primers dies em vaig fer un lio…No sé què vaig tocar de l’editor CSS o no sé què i després ja no vaig tenir manera d’accedir a la plataforma…Total, que vaig fer una restauració i vaig recomençar de nou tenint molt clar que si havia de tocar alguna cosa, de moment, seria l’HTML…

El primer repte és de concepció, quin estil donar-li. Després de molt mirar temes responsive, em va encantar el tema Fruitful i me’l vaig descarregar. He descobert els short codes i els plugins i sóc la usuària més feliç de la xarxa…Ajuden molt!!! Gràcies a aquells que els feu possibles i em feu la vida més fàcil. La burocràcia hauria d’anar amb plugins…

De moment, he pogut posar la pàgina d’inici al meu gust, tot i els mal de caps…D’origen, des del codi primigeni del tema, no estava programat que les fotografies o icones que acompanyen les capses de text enllacéssin enlloc. Al final, tot buscant, t’adones que mai ets el primer en topar-te amb aquests problemes…Ara ja enllacen i n’estic molt orgullosa. Enganxa això de l’HTML…De ben segur seguiré trastejant.

Continuarà…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *