26 oct.

6. BJC – Fun Project (Hangman Game)

Carai amb el “fun project” (i el curs en general)… que m’ho passo pipa però no tinc prou temps… Em salto un momentet la quarta i la cinquena setmana (que he cursat però no les he pogut explicar encara) i passo directament al projecte de la sisena setmana, un projecte personal on hem d’implementar el que hem après fins ara: repeticions, variables, interacció amb l’usuari, etc.

I he fet un penjat!!! Quina ilu! Ja tenia jo ganes de fer-ne un :) La cosa és que jo em pensava que tenia fins al 31 per enviar-ho. I no, fins al 31 per enviar-ho i avaluar la feina dels altres… En fi, que va i avui arribo jo tota cofoia i… veig que m’he passat del plaç d’entrega… Però com tampoc puc avaluar la feina dels altres perquè no tinc accés al servidor que fan servir al curs…

Actualització del 27/10/16:

SHOW ME THE CODE

Aquí el codi del bloc del penjat “hangman game”. Tot i que el joc funciona, els blocs “stamp abc” i “say response” són molt millorables… Les variables, en veritat, podrien estar gairebé totes en variables temporals dins del mateix bloc: l’única que no, suposo que hauria de ser la de “wrong guesses”, que és la que controla la part del penjat que no és la forca i que faig servir a l’escenari.

bcjx12-penjat-codi-blocFi de l’actualització del 27/10/16

“PROBLEMILLAS”

En fi, que el codi de segons quin bloc és força “chapuzillas” però tinc alguna idea de com arreglar-ho: el que no tinc és més temps. El joc està en anglès. Per guanyar s’han d’endevinar 3 paraules de 6 lletres. Que això també ho vull millorar per la propera versió (algun dia). Sé estampar les ratlletes per les lletres de les paraules en funció de si d’una paraula té un nombre determinat de lletres però no sé encara estampar les lletres correctes a la ratlleta que toca en una xifra que no sigui 6 lletres…

I no sé perquè però si no escrius res et compta com si fos un número i et salta el que he programat per si poses números, és a dir, que et digui que el que has escrit és un número i que posis una lletra. Clar que tampoc reporta algun feedback: quan guanyes i quan perds el ninotet t’ha de dir coses però no les diu… I això sí que no sé com arreglar-ho… Així que el feedback ve més dels efectes de so error-encert / loose-win.

PLAY HANGMAN!

Apali, doncs, aquí l’enllaç al meu Hangman Game :)

bcjx12-penjat-forca-muntatge

No serveix per res al joc però, per pur caprici, li he fet un bloc a la forca. “Draw forca” li he posat, hehe. Mireu que mona m’ha quedat! ;)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *