2015

TU a TU, un projecte
per a construir un nosaltres

App2015
AppText3

 

L’aplicació de Cooperatives és una iniciativa del Grup de Recerca @RecerSants.

Què hi trobaràs? Dues rutes per fer a peu i un munt d’informació sobre el barri de Sants de Barcelona. Les rutes són itineraris organitzats per les xarxes d’economia social i es fan regularment pel barri.

  1. Una ruta és de cooperatives històriques i per això es titula: “d’Ahir”. La vaig anar a fer a l’estiu amb l’Ivan de La Ciutat Invisible i va estar molt rebé. D’allà neix la idea de fer-ne una app (i per això aquest color ;), perquè tothom la pugui fer quan vulgui, tot i que sempre és un gust fer-la amb els veïns i responsables del llibre de Les cooperatives obreres de Sants.
  2. L’altra ruta que hi ha a l’aplicació és de cooperatives de consum que podem trobar al barri i per això es titula: “d’Avui”. Aquesta ruta es va fer a finals del 2014 i posa de rellevància els comerços i serveis cooperatius del barri de Sants. Va ser una iniciativa on van col·laborar Barcelona Sostenible, La Col i La Ciutat Invisible.
  3. A més de les rutes, hi ha un bon grapat d’informació sobre el barri: sobre serveis, articles, llibres, anècdotes…

L’aplicació està programada amb App Inventor 2 i és gratuïta. És més, et pots descarregar el codi amb .aia per reciclar-la/remixar-la a voluntat! Les captures es veuen borroses però l’app es veu i funciona bé! :) Si quan tens l’arxiu .apk descarregat a l’ordinador no saps què fer amb ell, clica aquí.

Pesa poc més de 5Mb. Només està disponible per a Android i en català.

Ars Longa Vita Brevis

Clica aquest botó per a accedir a descarregar l’aplicació.

Clica aquest botó per a descarregar l’arxiu original .aia d’App Inventor 2.

Clica aquest botó per aprendre a programar amb App Inventor 2.

Projectes del 2011 Projectes del 2012 Projectes del 2013 Projectes del 2014 Projectes del 2015 Projectes del 2016